€ 100 Cashback bij aankoop van een HP X360 laptop*

15/08/2022

Op zoek naar een nieuwe Laptop, profiteer nu van de HP cashback actie met € 100 cashback

  • Stap 1: Koop een HP X360 laptop mét HP accessoires naar keuze
  • Stap 2: Ga naar HP-laptop.be, klik op 'Claim hier'. Vil de claimgegevens in en laat je aankoopbewijs op.
  • Stap 3: na verificatie zal het cashback bedrag incl. BTW naar je rekening worden overgemaakt.
  • bekijk hier de deelnemende modellen.
  • actie geldig tot 30/09/2022

HP Pavilion x360

Puur entertainment, waar en hoe je maar wilt

De HP Pavilion x360 laptop is ontworpen voor flexibiliteit. Vind de perfecte hoek door het scherm 360° te draaien, en ga helemaal op in de mooiste films en video’s met op maat afgestelde kwaliteitsspeakers. Je blijft krachtig verbonden via de Intel®-processor en HP Netwerk Booster van je apparaat. Bovendien is deze laptop gemaakt van duurzame materialen.

HP ENVY x360

Ervaar de kracht om te creëren, overal en op elke manier

Werk waar je maar wilt en wanneer je inspiratie hebt. Je tovert in een handomdraai de meest kleurrijke en levensechte visuals op je scherm met deze 2-in-1 pc met een batterij die lang meegaat. Gebruik het touchscreen en de optionele pen om geen detail van je tekeningen te missen. Bovendien zijn je creaties volkomen veilig totdat jij ze met anderen wilt delen.

HP Spectre x360

Flexibel werken was nog nooit zo makkelijk

De meest krachtige HP Spectre convertible-pc ooit ziet er prachtig uit en laat je prettig werken met een verbazingwekkend bijna randloos HD-display en een lange accuwerktijd waarmee je tot in de late uurtjes door kunt. Voeg de beveiligingsfuncties toe die je prettig vindt en deze stijlvolle krachtpatser heeft alles in huis om flink door te werken.