Bekijk het groots

Mits je over een voldoende grote vrije muur beschikt, vormen beamers een perfect alternatief voor televisie. Ook hier geldt: de ene beamer is de andere niet. Er bestaan talrijke projectoren.

Welke beamer je best kiest, hangt af van talrijke factoren. Laat je daarom adviseren door een expert en kom langs in onze winkel. Niet zeker of een beamer bij jou thuis past? Wij komen op eenvoudig verzoek langs voor advies ter plaatse.

Een beamer voor…?

Het doel waarvoor je de beamer wilt gebruiken, bepaalt grotendeels het aangewezen toestel. Wil je de beamer integreren in een home cinema, dient de beamer als alternatief voor televisie in je woonkamer of zoek je een beamer om te gamen op de speelkamer?

Haarscherpe beelden

Voor een home cinema zijn haarscherpe beelden een absolute noodzaak. Kies in dat geval voor de laatste nieuwe technologie, zoals een 4K beamer. Voor optimale beelden is ook de contrastratio van belang.

Integratie én installatie

De beeldkwaliteit van een beamer hangt uiteraard ook af van een juiste installatie. Maak gebruik van onze totaalservice voor installatie, waarbij we ook alle bekabeling en aansluitingen voorzien én alles netjes integreren in het interieur.

Realisaties

Ontdek al onze realisaties