Toonaangevend in audio, video, domotica en IT

Sinds onze oprichting in 1976 groeide Van Havere uit tot een toonaangevende specialist in audio, video, domotica en IT. Op elk front streven we naar een maximale klantentevredenheid. In onze winkels gaan we voor een optimale beleving en deskundig advies op maat. Wij werken uitsluitend met streng geselecteerde merken die een optimale kwaliteit garanderen. Ons design- en installatieteam realiseren de meest complexe projecten inzake, home cinema en multiroom audio en video, domotica. Wij zijn en blijven een onafhankelijke speciaalzaak.

Toegevoegde waarde van advies en service

Wij geloven sterk in de toegevoegde waarde van advies en service. Enkele voorbeelden:

In onze winkels word je ondergedompeld in belevingsruimtes waar je onze eindeloze mogelijkheden in optimale omstandigheden kan zien, horen en voelen. Onze winkeladviseurs zijn all-round technische specialisten, aangevuld met specifieke vakgebieden. Zij luisteren nauwgezet naar je verwachtingen en vertalen dit naar het juiste productadvies.

Ook voor technisch design en installatie laten we niets aan het toeval over. We beschikken over eigen technisch ontwerpers om elke oplossing tot in de kleinste details uit te tekenen. Op die manier gaan onze installateurs perfect voorbereid aan de slag.

Topteam van adviseurs, engineers en installateurs

Onze troeven gaan veel verder dan de beste en meest geavanceerde merken aan de scherpste prijzen. De grote kracht van Van Havere zit in het topteam van adviseurs, engineers en installateurs. Zij staan garant voor het juiste advies en de volledige realisatie van onze projecten.

Wij gaan in de volledige Benelux aan de slag, maar worden geregeld ook gevraagd voor projecten in het verdere buitenland.

Van Havere 2.0

In 2020 hebben we ons nieuw winkelconcept geïntroduceerd met als focus totaaloplossingen. Dit resulteert in een winkelopstellingen met verschillende werelden en waar u inspiratie kunt vinden voor hifi, tv, IT, netwerken, B2B concepten, domotica, automatisatie en nog veel meer