Van de wereld in je eigen home cinema

Heerlijk toch, een eigen home cinema waar je even helemaal weg bent van de wereld. Je zit dankzij het grote scherm en het home cinema sound letterlijk en figuurlijk middenin de actie op het scherm. Wij volgen de technologische ontwikkelingen van home cinema en audio op de voet zodat we steeds de laatste nieuwe technologieën aanbieden.

Onbegrensde mogelijkheden

Onze mogelijkheden voor een home cinema zijn onbegrensd. Wil je met topapparatuur een home cinema creëren in je woonkamer of laat je een dedicated room van A tot Z inrichten als home cinema? Beide opties – en alle mogelijkheden daartussen – zijn perfect mogelijk.

Dedicated room voor home cinema

Wanneer je een dedicated room laat omtoveren tot home cinema, dan verdient elk detail de nodige aandacht. Comfortabel zitcomfort, aangepaste sfeerverlichting, de juiste akoestiek, het ultieme beeld en uiteraard een state-of-the-art geluidsinstallatie.

Ontwerp en engineering

Onze engineers werken je volledige home cinema technisch uit. Alles wordt tot in de puntjes uitgedacht en uitgetekend. Geen enkel onderdeel van je home cinema laten we aan het toeval over. Zo krijgen de akoestische kwaliteiten van de ruimte onze bijzondere aandacht.

Realisatie van A tot Z

Ook voor de installatie verzorgen wij het totaalpakket. Vanaf de bekabeling tot en met de finale afwerking met aangepaste bioscoopstoelen zorgen we voor een vlot en zorgeloos verloop van de werken. Lees meer over technisch design en realisatie.

Indien gewenst nemen wij de volledige projectcoördinatie op ons, inclusief afstemming en opvolging van eventuele collega-aannemers zoals je interieurbouwer. Alle kabels en systemen worden daardoor netjes geïntegreerd in het interieur, zodat niets je nog afleidt van de unieke bioscoopervaring.

Realisaties

Ontdek al onze realisaties