Audio en video waar en wanneer je het wilt

The sky is the limit, en dat geldt ook voor onze high-end multiroom audio- en videosystemen. Muziek en beeld in elke kamer wanneer je maar wilt, online gestreamd via Spotify, Netflix of andere online platformen.

Of wil jij je oude cd- en platencollectie nog in ere houden? Geen probleem, dan voorzien we de nodige toestellen in je multiroom-oplossing.

Multiroom op maat

Onze technische experts ontwikkelen op maat een multiroom-oplossing voor je volledige woning, al dan niet geïntegreerd in je domotica.

We luisteren allereerst diepgaand naar je wensen en analyseren ter plaatse de technische mogelijkheden en beperkingen. Elk multiroom audio- en videosysteem dat wij installeren omvat een unieke configuratie.

Maximale flexibiliteit

Een multiroom audio- en videosysteem geeft je maximale flexibiliteit. Jij ontspant in de woonkamer met klassieke muziek, terwijl je kinderen boven hun favoriete dj’s beluisteren en je partner in bad relaxt met een vleugje lichte jazz.

Integratie in je interieur

Wij staan garant voor een geïntegreerde totaalaanpak. Alle toestellen, speakers en bekabeling integreren we volledig in je interieur. We garanderen een optimale geluidskwaliteit in elke kamer. Hiervoor selecteren we de beste merken.

Wireless aansturing

De aansturing van je multiroom audio- en videosysteem gebeurt volledig wireless met smartphone, tablet of touchscreen bedieningspaneel. Ook de integratie van je multiroom audio- en videosysteem met je thuisnetwerk nemen we volledig op ons.

Realisaties

Ontdek onze realisaties