Audio en video geïntegreerd in uw domoticasysteem

Onze high-end multiroom audio- en videosystemen zijn een belangrijke schakel in uw domoticasysteem. Met multiroom audio en video beschikt u over een centraal online platform – bijvoorbeeld Spotify en Netflix – om muziek en beeld te streamen naar elke ruimte in de woning. Een extra comfort waarvan u elke dag kan genieten.

Integratie met domotica

Wij integreren uw multiroom audio- en videoinstallatie in het domotica systeem, zodat u alle functies in uw woning uniform, gebruiksvriendelijk en eenvoudig aanstuurt.

Deze projecten zijn steeds maatwerk, waarbij onze technische experts een multiroom audio- en videosysteem uitwerken op maat van uw woning en uw individuele wensen. En dit zowel qua beeld en geluidskwaliteit.

Zo denken we proactief mee en bekijken we of je verwachtingen technisch haalbaar zijn. Ieder multiroom audio- en videosysteem dat wij uitwerken, omvat een unieke technische configuratie.

Voor elk wat wils

Audio en video spelen vandaag de dag een grote rol in ons leven. Daarbij heeft elk gezinslid zijn eigen smaken en voorkeuren. Wenst u prachtig ontworpen speakers een belangrijke plaats te geven in het interieur of eerder luidsprekers weg te pleisteren achter het stukwerk. Voor al uw wensen hebben wij de juiste oplossing.

Een geavanceerd multiroom audio- en videosysteem bedient iedereen op zijn wenken, waar hij of zij zich ook in de woning bevindt. U ontspant in bad met klassieke muziek, terwijl uw kinderen op hun eigen slaapkamer hun favoriete artiesten beluisteren. Intussen zit uw partner in de woonkamer te kijken naar een televisieserie via Netflix.

Perfect passend in je interieur

Een multiroom audio- en videosysteem verrast u vooral met prachtig geluid en scherpe beelden te kiezen met één druk op de knop. Wij zorgen voor de perfecte integratie van de kabels, toestellen en speakers in je interieur. Bij deze integratie bewaken we steeds de optimale geluidskwaliteit in elke kamer van uw woning.

Uw multiroom audio- en videosysteem aansturen

Het aansturen van uw multiroom audio- en videosysteem verloopt volledig volgens uw wensen. Elk gezinslid kan zijn of haar smartphone of tablet gebruiken maar ook vereenvoudigde afstandsbedieningen met touchscreen behoren tot de mogelijkheden.

We zorgen voor een gebruiksvriendelijke en eenduidige aansturing, gekoppeld met de overige functies van je domoticasysteem.  

Realisaties

Ontdek al onze realisaties