Uw domoticasysteem van A tot Z 

Elk domoticasysteem dat wij installeren, omvat een unieke oplossing op maat. U kan op ons rekenen voor het technisch design en installatie tot en met de volledige projectcoördinatie.

Sterk technisch ontwerp

In een eerste stap vertalen wij uw wensen en behoeftes naar een sterk technisch ontwerp. Onze installatiespecialisten zorgen vervolgens voor een vakkundige uitvoering, inclusief alle kabelwerken.

Wij werken zowel rechtstreeks voor de eindklant als in opdracht van architecten, designers en projectontwikkelaars.

Eenvoud in bediening

Een domoticasysteem – ook wel home automation genoemd – verzamelt alle technische componenten van een woning in één systeem.

Al deze onderdelen worden centraal en digitaal aangestuurd met een touchscreenbediening, uw smartphone of tablet, sensoren of bedieningspanelen. De gebruiksvriendelijkheid en eenvoud in bediening staan centraal.

Wooncomfort, veiligheid en energiezuinigheid

Allerlei slimme sturingen, onderlinge koppelingen en automatische programmeringen zijn mogelijk. Zo verhoogt je domoticasysteem het wooncomfort, de veiligheid en de energiezuinigheid van je woning.

Basiscomponenten

Vrijwel elke technische component van je woning kan in je centraal domoticasysteem geïntegreerd worden. In de eerste plaats denken we uiteraard aan de basistechnieken zoals elektriciteit, verlichting en databekabeling.

Extra handige functies

Andere handige functies die we kunnen integreren zijn elektronische toegangscontrole, camerabewaking, alarminstallatie, zonnewering, rolluiken, gordijnen, verwarming, ventilatie,… maar ook en een multiroom audio- en videosysteem. Met een multiroom systeem geniet je in elke ruimte van het gewenste beeld en geluid.

Totaalservice van A tot Z

Vertrouw je volledige domoticasysteem toe aan de expertise van Van Havere.

Zowel in nieuwbouw als renovatie dragen wij graag de eindverantwoordelijkheid voor je domoticasysteem. Dat geldt zowel voor het technisch design, de projectcoördinatie tussen alle betrokken partijen en de installatiewerken.    

Realisaties

Ontdek al onze realisaties