Bowers & Wilkins PX8 

14/10/2022

Maak kennis met de Px8,  Draadloze hoofdtelefoon met actieve ruisonderdrukking

 Vandaag heeft Bowers & Wilkins zijn nieuwe draadloze hoofdtelefoon, de Px8, gelanceerd. De nieuwe Px8 bouwt voort op de lovende kritieken voor het bekroonde Px7 S2-model. Met de Px8 zet Bowers & Wilkins een nieuwe referentiestandaard voor geluid, bouw en afwerking voor draadloze hoofdtelefoons met actieve ruisonderdrukking.?

Het hart van de Px8 wordt gevormd door hetzelfde draadloze platform als in de Px7 S2, één van de best klinkende hoofdtelefoons in zijn klasse. In de Px8 worden deze uitmuntende prestaties naar een nog hoger niveau van detail, resolutie en ruimtelijkheid getild. Dit dankzij volledig nieuwe, custom 40 mm Carbon Cone drivers.

Net als bij de Px7 S2 zijn de Carbon Cone-drivers in de Px8 zorgvuldig gekanteld in elke oorschelp. Dit helpt om een consistente afstand ten opzichte van het oor van de luisteraar te garanderen. Zodat vanaf elk punt van het oppervlak van elke driver een meeslepend en zeer nauwkeurig geluidsbeeld wordt gecreëerd. Het resultaat is de beste geluidskwaliteit die Bowers & Wilkins ooit heeft geleverd met een draadloze hoofdtelefoon

De PX 8 is verkrijgbaar in Zwart of Tan.

Nu te beluisteren in onze winkel en binnenkort ook verkrijgbaar op onze webshop