Bang & Olufsen Beolink

Al 40 jaar muziek door heel uw woning

03/02/2022

Bang & Olufsen brengt al meer dan 95 jaar iconische producten op de markt, zoals Beosound 9000, Beovision Avant maar ook Beolink.

40 jaar geleden hebben ze voor het eerst een multi room systeem uitgevonden waar veel klanten van genoten hebben, muziek in alle kamers van hun woning. Na 40 jaar eindigt het Beolink verhaal nog niet maar gaat verder.

Van de iconische Bang & Olufsen-luidsprekers, -muzieksystemen en -draaitafels uit de jaren tachtig van de vorige eeuw tot de moderne draadloze luidsprekers: de nieuwe update van Beolink zorgt ervoor dat een generatie producten uit verschillende decennia naadloos op elkaar aansluiten. “Zo laat Bang & Olufsen zien dat het merk een lange levensduur nastreeft door tijdloze connectiviteit te bieden tussen het verleden, heden en de toekomst,” aldus Christoffer Poulsen, SVP of Product Management & Brand Partnering bij Bang & Olufsen.

 

Kom langs in onze winkel te Kapellen of Antwerpen en ontdek de mogelijkheden van de nieuwe Beolink Multiroom-technologie & nieuwste Audio Technology Platform in de Beosound Balance, Beosound Level, Beosound Emerge en Beolab 28. Hiermee wordt de Beolink-connectiviteit geïntroduceerd op het nieuwste technologieplatform, waarmee een brug wordt geslagen tussen Bang & Olufsen's lange traditie van verbonden producten uit 1986 en de verschillende technologieën en muziekformaten, zoals draaitafels, cd-spelers, mp3-media tot de nieuwste streaming media en muziekdiensten.