Van Havere introduceert Nuindie van Sigor

30/03/2022

Ontdek nu de beste draadloze sfeerverlichting op de markt met dimfunctie EN instelbare kleurtemperatuur, nu aan een introductieprijs.

Deze dimbare led-batterij tafellamp is uw perfecte partner voor binnen en buiten, voor uw tuin, balkon, terras of woonkamer.

“nieuwste versie met als extra een instelbare kleurtemperatuur” 

Verkrijgbaar vanaf € 95 in onze winkel of webshop

Bestel nu op onze webhops

Deze dimbare led-batterij tafellamp is uw perfecte partner voor binnen en buiten, voor uw tuin, balkon, terras of woonkamer.

Dankzij beschermingsklasse IP54 is hij ook bestand tegen regenbuien en is daarmee de ideale tuinverlichting. Door het hoge eigen gewicht (1 kg) staat hij stevig vast op tafel.

Met één vinger kan de lamp intuïtief bediend worden. Via de touch-dimmer kan deze worden in- en uitgeschakeld en gedimd. In tegenstelling tot de andere merken en uitvoeringen onderscheidt dit type met Flex Mood-functie zich met een instelbare kleurtemperatuur! Met warmwit en niet-verblindend licht in 2 kleurtemperaturen (2.700 K en 2.200 K) creëert u altijd de juiste sfeer, ook als bedlampje of leeslamp.

Met de meegeleverde USB-adapter en oplaadkabel met magnetische Easy-Connect-stekker kan de acculamp gemakkelijk worden opgeladen. Draadloos biedt hij 12 uur tafelverlichting bij maximale helderheid en tot 24 uur in gedimde toestand (batterij Li-Ion, 4.400 mAh).

Sfeervol: Deze unieke lampenkap,  verkrijgbaar in vierkant of rond, zorgt voor een volledige verlichting op de tafel in de woonkamer, slaapkamer of eetkamer.

De Nuindie tafellamp combineert overtuigende functionaliteit met een prachtig design in 11 kleuren en verschillende hoogtes