Wij klaren de volledige klus

inclusief projectcoördinatie

Voor technisch complexe projecten zoals domotica, home cinema in een dedicated ruimte of multiroom audio- en videosystemen gaat eerst ons technisch designteam aan de slag.

Wij beschikken over engineers die elke uitdaging vertalen naar een sterk technisch ontwerp dat tot in de kleinste details klopt. Alle elektrische schema’s worden in eigen huis uitgetekend.

1. Uitgebreide projectbespreking

Het technisch design start steeds met een diepgaande projectbespreking waarbij we luisteren naar jouw wensen en behoeftes. We weten graag alles over je levensstijl zodat ons technisch ontwerp hier perfect op aansluit.

2. Ontwerpfase

In de volgende fase gaan onze technischer engineers aan de slag. We ontwerpen alle systemen voor verlichting, audio, video, beveiliging en datacommunicatie. Deze schema’s integreren we in uw bouw- en interieurplannen. Per kamer stellen we een functionele beschrijving op zodat je een volledig inzicht krijgt in de voorgestelde technieken.

3. Installatie en projectcoördinatie

Voor de realisatie van ons technisch voorstel kan u ons de volledige projectcoördinatie van de werken toevertrouwen. Wij zorgen voor de afstemming tussen de verschillende betrokken partijen én zorgen dat alles feilloos verloopt.

De afwerking van een interieur met integratie van datanetwerken, domotica en multiroom audio- en videosystemen vereist de nauwe samenwerking tussen heel wat betrokken aannemers en onderaannemers. Deze samenwerking is noodzakelijk voor een vlekkeloze integratie van de technische systemen – waaronder bekabeling, luidsprekers, sturingssystemen,… - in de woning en het interieur.

Wanneer wij de projectcoördinatie verzorgen, vermijden we technische misverstanden tussen de verschillende technische partijen, garanderen we een kwalitatief eindresultaat en besparen we tijd door de vlotte voortgang.

In een eerste fase installeren onze elektriciens de nodige bekabeling. Wanneer alle bouwwerken zijn afgerond, plaatsen onze specialisten de racks voor de sturingstoestellen, plaatsen we luidsprekers, bedieningsklavieren en geluids- en televisie-installaties.

We leveren alles gebruiksklaar op: we programmeren het systeem, kalibreren de luidsprekers en projector, configureren bedieningspanelen,… en uiteraard met de nodige uitleg bij oplevering.

4. Onderhoud en service

Na de installatie blijven we steeds bereikbaar voor onderhoud en service.