De iconische Beoplay A9 wordt 10 jaar!

28/07/2022

10 jaar geleden werd de Beoplay A9 geïntroduceerd. De Beoplay A9 is uitgegroeid tot een modern design-icoon en een toonaangevend Bang & Olufsen product. De Beoplay A9 maakt nog steeds indruk, waardoor je deze ook over een decennium nog even knap zal vinden..

Koop nu een Beoplay A9, Ervaar het nu en u krijgt 30 dagen gratis retour-recht*

De Beoplay A9 werkt perfect als stand-alone toestel, namelijk met ingebouwde versterker.
 Maar u kan hem ook combineren met uw Beovision tv of andere Beosound speakers.
 De klank is uitmuntend door zijn 480-watt krachtige versterker. Hierdoor wordt een grote kamer gemakkelijk gevuld met geluid

Via AirPlay, wifi of Bluetooth maakt de speaker verbinding met een smartphone of tablet. En door de aanwezigheid van een usb en aux ingang luister je ook naar muziek als je geen draadloos apparaat hebt. Als je liever nieuwe nummers ontdekt, maakt hij een verbinding met duizenden radiostations en apps, zoals Spotify Connect en Deezer.


Interesse ? Kom langs in onze winkel in Antwerpen of Kapellen of reserveer hier uw Beoplay A9 met 30 dagen gratis retour-recht*

*Bang & Olufsen Antwerpen en Kapellen, Van Havere NV  biedt zijn klanten een VERLENGD RETOURRECHT aan waarbij producten binnen 30 dagen na de aankoopdatum kunnen worden geretourneerd.
 Voor het VERLENGDE RETOURRECHT gelden de volgende voorwaarden:
 Product is gekocht bij Bang & Olufsen Antwerpen of Bang & Olufsen Kapellen, beide divisies van Beeld & klankstudio Van Havere NV.
 Producten kunnen worden geretourneerd voor volledige terugbetaling als het product uiterlijk 30 dagen na aankoop door Van Havere NV wordt ontvangen (berekend vanaf de factuurdatum van de eindgebruiker) ii. De klant is uitsluitend aansprakelijk voor de ontvangen producten binnen de hierboven gestelde termijn
 Het product dient in volledig onbeschadigde toestand en in de oorspronkelijke verpakking te worden geretourneerd.
 De klant draagt alle kosten en aansprakelijkheid vanaf de datum van aankoop totdat het product wordt geretourneerd, incl. transportkosten en aansprakelijkheid voor eventuele schade aan het product tijdens het transport.
 De geretourneerde producten worden gecontroleerd door het winkelpersoneel. Zodra het product is gecontroleerd en bevestigd is dat het in perfecte staat is, zal het bedrag na 14 dagen worden teruggestort.
 Het VERLENGDE RETOURRECHT is alleen beschikbaar tijdens de campagneperiode van 1 augustus tot  en met 15 september.
 Van Havere NV behoudt zich alle rechten voor om, naar eigen goeddunken, de voorwaarden voor het aanbieden van het VERLENGDE RETOURRECHT te wijzigen, inclusief, zonder beperking, de termijn en de producten waarop de voorwaarden van het VERLENGDE RETOURRECHT van toepassing zijn