LS60 Wireless

60 Years of Defining Tomorrow

14/05/2022

Kef presenteert de nieuwe LS60 Wireless en viert 60 jaar akoestische innovatie!

Een ultramodern draadloos high-fidelity muzieksysteem waarmee u vanaf elke bron kunt streamen en verbinding kunt maken met alle audioapparaten voor thuis met een vermogen van audiofiele kwaliteit.

De nieuwste draadloze speakers van Kef zijn ontworpen door Michael Young in samenwerking met het productontwerpteam van KEF. Deze eigentijdse designuitbreiding van de KEF-familie tart met de grenzen van audioprestaties met zijn iconisch slanke structuur 

Exclusieve preview luistersessie LS 60 Wireless

Vrijdag 20 & Zaterdag 21 mei  in onze toonzaal

Maak hier een afspraak voor uw persoonlijke demo

Prestatie door 60 jaar akoestische ervaring

Gedreven door geluidskwaliteit en toegewijd aan het leveren van een sublieme luisterervaring, verricht KEF al sinds 1961 baanbrekend werk op het gebied van innovatieve akoestische techniek. Door alle belangrijke technologieën van KEF te combineren, levert de LS60 Wireless ongeëvenaarde akoestische prestaties.

Connectiviteit: Speel alles. Hoor alles.

LS60 Wireless levert betrouwbare, hoogwaardige streaming in elk denkbaar formaat, dankzij hetzelfde toonaangevende W2 draadloze platform dat KEF introduceerde met de bekroonde LS50 Wireless II. Welke muziekservice, podcast, internetradio of bekabelde bron u ook gebruikt, de LS60 Wireless levert een ongeëvenaarde prestatie.

Stream alles

LS60 Wireless biedt u out-of-the-box draadloze compatibiliteit met Wi-Fi, Apple AirPlay 2, Google Chromecast en Bluetooth. Met de KEF Connect-app kunt u Amazon Music, Qobuz en Deezer streamen of afstemmen op internetradio en podcasts. U kunt  apps gebruiken om rechtstreeks te streamen vanaf Spotify Connect, Tidal Connect, en hij is Roon Ready*. LS60 Wireless ondersteunt ook het streamen van PCM-bestanden tot 24bit/384kHz, evenals MQA-decodering en DSD.

Ontdek hier meer of bezoek onze toonzaal voor een demo!