Let's go analogues

21/04/2022

Zaterdag 24 april, Record Store Day met 10% korting op ons gamma platenspelers*

Tijdens Record Store Day krijgt u 5% korting op alle Platenspelers en accessoires. 

Maar .... je Favoriete LP brengt geld op! Breng je favoriete LP mee, wij spelen uw LP op een van onze demo-installaties en u krijgt 10% korting op alle platenspelers en accessoires.

actie geldig op vrijdag 23 en zaterdag 24 april en enkel in onze winkel. 5% op kortingen op alle platenspelers, versterkers, luidsprekers en 10% indien u een elpee meebrengt naar onze winkel.

Vinyl is ongekend populair, nooit weg geweest. 

Is dit nostalgie ? Voor sommige misschien wel, maar de geluidskwaliteit van vinyl is gewoon beter. 

Het afspelen van klassieke muziek, rock, pop, .... is voor de muziekliefhebber pure magie

Maar welke platsenspeler is geschikt voor u?

Een draaitafel, platenspeler of pick-up bestaat uit drie delen: De draaischijf en motor, de arm en het element (inclusief naald)

De kwaliteit van de draaitafel bepaalt het geluid. Als je kunt investeren in de beste platenspeler, kun je jarenlang genieten van het prachtige volle geluid dat vinyl kan geven.

Laat u adviseren bij uw aankoop door een van onze Hifi-specialisten.  In ons aanbod hebben we iets voor elke prijsklasse van o.a. Project Audio, Denon, Roksan,...

Het element is één van de belangrijkste onderdelen van de platenspeler, omdat deze de weergavekwaliteit het meest beïnvloedt. Dat element bevat een naald die de groeven van de plaat aftast en zet deze trillingen om naar een geluidssignaal. Dit wordt verstrekt en komt via de luidsprekers als muziek naar buiten. 

Er bestaan veel verschillende elementen voor draaitafels, allemaal met hun eigen, unieke eigenschappen en bijbehorende prijzen.