Bower & Wilkins 600 Series S3

13/09/2023

Bowers & Wilkins bouwt met de introductie van de nieuwe 600 Series S3 voort op drie decennia waarin het bedrijf toonaangevend is geweest in de ontwikkeling van betaalbare high-performance luidsprekers. De upgrades die zijn doorgevoerd in de achtste generatie van een van de meest geprezen series hifiproducten zijn overtuigend.

 

De 600 Serie heeft altijd een sleutelrol gespeeld in het portfolio van Bowers & Wilkins. Niet in de laatste plaats omdat dit na de iconische 800 Series Diamond de serie is die al het langst onafgebroken verkrijgbaar is. In een tijd waarin steeds meer luisteraars een hogere geluidskwaliteit eisen, via vinyl of streamen met hoge resolutie, is de 600 Serie S3 de perfecte eerste stap om de 'True Sound' te ervaren zoals de artiest het oorspronkelijk bedoelde. Dat maakt de 600 serie de ideale reeks om kennis te maken met het merk Bowers & Wilkins.

Product Details

  • ContinuumTM cone:  Stemmen en instrumenten worden zuiver en precies weergegeven, dankzij de soepele, nauwkeurige Continuum™ Cone.
  • Titanium Dome tweeter: De 600 Serie bevat onze volledig nieuwe Titanium Dome-tweetertechnologie.
  • Nieuw tweeter-rooster: De 600 Serie is uitgevoerd met ons nieuwe, akoestisch betere tweeter-rooster dat oorspronkelijk is ontwikkeld voor onze veelgeprezen Signature-modellen.
  • Verbeterde luidsprekeraansluitingen: De luidsprekeraansluitingen van de nieuwe 600 Serie zijn afgeleid van de onlangs voor onze 700 Serie nieuw ontworpen aansluitingen.


De Bowers & Wilkins 600 S3 is verkrijgbaar in 3 kleuren (zwart, wit en eiken) 3 modellen (1 vloerstaande speakers en 2 bookshelf modellen) vanaf €1000 per paar.


Kom langs voor een demo in onze toonzaal. U bent altijd welkom tijdens onze openingsuren of op afspraak